Gæstebog/Guestbook

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen./ I'm grateful you've visited my homepage. Send me a message here by clicking the blue button. Also you can insert a photo to your message.
Skrevet af QueenaBelle, d. 29-10-2018
I recommend you to review this page. very nice and interesting
Skrevet af Adelaide, d. 05-07-2018
The quality of a leader is reflected in the standards they set for themselves.
Hjemmeside:
Skrevet af Gitte, d. 21-02-2010
Hej Anne, Jeg fandt lige siden her. Hvor er Edith dog en skøn lille pige, hun er sikkert også glad for alt det strik du laver. Kan du ikke også lægge billeder af dine smykker på! Hils Benny Knus
E-mail:
Skrevet af Tina, d. 04-02-2010
Hej :-)

Super dejlig side.

Jeg er nødt til, at høre dig, da jeg også er begyndt med pompom-garn - hvordan pokker lukker man af, og ligeledes hvordan hæfter man ender?
Jeg kan ikke, og kender ikke nogen, der ved det, så jeg håber, du vil svare mig, da jeg kan se, du har lavet et smukt halstørklæde.

På forhånd tak.

Venlig hilsen

Tina
E-mail:
Skrevet af Sys, d. 01-01-2010
Hej Anne
Hvor er det hyggeligt at besøge din hjemmeside. Edith er jo en perle, men det er også rigtig rigtig spændende at følge din opgave.
kh sys
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af susanne og ida og alma, d. 06-08-2009
hej Anne....sikke en sød og romantisk hjemmeside, men det er farligt at påbegynde en sådan ....den ender med at blive en tidsrøver. Har selv haft en af slagsen i samme "firma" uha da da...men det er skægt at læse dine små beretninger om Edith..hils hende
E-mail:
Hjemmeside: